shopping 4000414 1280

Spara Pengar När Du Handlar Online – Bästa Tips

Att spara pengar när du handlar på nätet är en konst. Precis som med hjälp av kuponger på en livsmedelsbutik – om du gör det rätt, kan du spara en hel del pengar! Nedan är några tips som bör hjälpa några av er att spara en del av era hårt intjänade pengar nästa gång du ska handla på nätet.

 Sök efter Kupongkoder

En av fördelarna med att handla online är att det finns alla typer av online kupongkoder som cirkulerar på nätet. Dessa koder har blivit så populära att hela webbplatser har utvecklats i syftet att bli ett centrum för att dela med sig av dessa koder til internet shopping-gemenskapen!

Koderna som företag erbjuder kan vara allt från att spara en viss procent till att få en gratis gåva vid ett köp. Allt hjälper! Med lite ansträngning, är dessa koder inte så svåra att hitta. Det är värt att ta några extra minuter för att göra en snabb sökning på nätet för att hitta kupongkoder som kan hjälpa dig med ditt kommande köp.

Två snabba sätt att söka efter koder på är genom att gå till en kupongkod-webbplats eller genom att göra en sökning i en sökmotor. Det finns en hel del webbplatser där ute som erbjuder dessa koder från hundratals företag. Vissa av dessa webbplatser är CouponCabin, CouponMountain och PromotionalCodes.

Om du inte har någon tur med dessa webbplatser, försök då att göra en sökning på Google eller någon annan sökmotor. Om du till exempel vill söka efter kupongkoder för företag X, kan du använda följande sökningar:

  • företag X erbjudandekod
  • företag X kupongkoder
  • Företag X rabattkod

Det kan krävas lite grävande men det är värt att spendera lite tid på att göra lite efterforskning för potentiella kupongkoder. Du vet aldrig vad du kommer att hitta!

Jämför innan du köper

Du har förmodligen redan besökt minst en jämförelseshopping sida på nätet utan att ha insett det. Det beror på att de flesta människor inte hänvisar till dessa webbplatser genom sin officiella internet-marknadsföringsnamn. Jämförelseshopping är webbplatser som gör att internet-shoppare ser olika priser från en rad olika återförsäljare för en och samma produkt, därav uttrycket ”jämförelse-shopping”.

Den här processen gör det lättare för konsumenten att söka efter det bästa möjliga priset på produkter som de är intresserade av att köpa. Nedan finns en lista över några populära sidor med jämförelseshopping, vissa kanske du redan känner till (och nu vet du det officiella internet-marknadsföringsnamnet för dessa webbplatser):

  • Yahoo Shopping
  • Bing Shopping
  • Google Products
  • PriceGrabber
  • Nextag
  • Gifts

Kolla in ”Dagens Erbjudande”-webbplatser

”Ett erbjudande om dagen”- affärsmodellen har blivit populär under de senaste åren. För de av er som inte är bekanta med denna modell – det är en typ av försäljningsstil där det varje dag säljs en produkt till ett rabatterat pris. Produkten är tillgänglig i 24 timmar eller tills lagret tar slut. En ny produkt lanseras nästa dag och cykeln upprepar sig.

Under de senaste åren, följer fler och fler e-handelswebbplatser som lanseras denna typ av affärsmodell. Vissa företag hållet sig till den traditionella ”dagens erbjudande”-stilen medan andra dagens erbjudande-företag erbjuder två, tre eller ibland ännu fler produkterbjudanden per dag.

Med det sagt, är det en bra idé att kolla in några av dessa platser för att se om den produkt som du är ute efter kanske råkar vara dagens erbjudande. Besparingar på dessa platser kan vara upp till 70% av detaljhandelspriset, ibland ännu mer. Som nämnts ovan finns det en hel del dagliga erbjudande-företag ute på nätet.

Registrera dig för att ta del av erbjudanden

Många företag skickar ut rabattkoder och erbjudanden till kunder via mail eller andra kommunikationskanaler. Registrera dig för att ta del av dessa erbjudanden så att du kan handla när det är som allra billigast.

Två populära lokala dagliga erbjudande-webbplatser är Groupon och LivingSocial. Men hos några av de lokala dagliga erbjudande-webbplatserna, måste det finnas ett visst antal konsumenter som köper det dagliga erbjudandet för att det ska gälla. Om det minsta antalet konsumenter för det dagliga erbjudandet inte uppfylls, då gäller inte erbjudandet och de människor som redan köpt erbjudandet får tillbaka pengarna på sina kreditkort.

Besök fyndwebbplatser

Innehållet/erbjudanden som visas på dessa typer av webbplatser drivs främst av internetshopping gemenskapen. Två exempel på dessa webbplatser är FatWallet och SlickDeals. Internet-shoppare lämnar in produkterbjudanden som de tror andra kan ha nytta av, till shoppingforum som dessa webbplatser.

Shoppingforum är där människor kan lägga upp och diskutera produkterbjudanden. Det finns stora fynd som man kan hitta i shoppingforum. Dessa forum är gratis att bläddra i, men om du skulle vilja bidra till konversationen eller lägga upp ett eget erbjudande, skapar du bara ett medlemskonto. De flesta ställen är gratis.

Förutom ett shoppingforum, har dessa webbplatser också shoppingrobotar som dammsuger nätet på jakt efter de bästa erbjudandena. När de hittas, publiceras dessa erbjudanden på webbplatsen. Ta dig tid att göra några snabba sökningar på dessa webbplatser. Kan du till slut hitta bra erbjudanden på produkter som du kanske behöver (eller vill ha). Detsamma gäller snabba lån om du har kollat in dessa. Säg att du vill ta ett smslån utan uc 90 dagar betalningstid. Ja då kan du kolla olika robotar på samma sätt. På så vis har vi fått nya sätt att leta efter tjänster och produkter som tidigare inte har varit lika utbrett. Genom att göra detta till en vana ökar dina chanser att hitta bra erbjudande och fördelaktiga priser.

Interna hemligheter

Det finns några e-handelswebbplatser som utvecklar olika sidor med olika priser för sina marknadsföringskampanjer. Du kan till exempel hitta ett billigare pris för exakt samma produkt genom att klicka på företagets annons på Google, snarare än att gå direkt till webbplatsen i fråga.

Relaterade Inlägg