Onea Recension

onea.se

Nu kan du smidigt och enkelt ansöka om ett flexibelt lån hos Onea. Hos dem kan du välja att låna pengar mellan minst 500 kronor och upp till 30 000 kronor. Har du lånat från dem förut, så finns det möjlighet att öka taket upp till 40 000 kronor. Onea är ett företag som har varit verksamma sedan 2008 och har sina kontor belägna i Stockholm.

Vad för slags lån erbjuder Onea?

De Onea lån som erbjuds handlar således om ett snabblån, smslån eller internetlån. Du kan låna minst 500 kronor och upp till 30 000 kronor och återbetalningstiden är från 3 månader och upp till 24 månader. Ska du ansöka om ett lån från Onea så är det bäst att betala tillbaka lånet så snabbt som möjligt.

När du lånar pengar från Onea så behöver du inte berätta vad pengarna går till. Det handlar således om lån utan säkerhet, vilket kan vara bra att veta. Säkerheten ligger istället i den ränta som du betalar när du betalar av ditt lån, därför är det alltid viktigt att läsa igenom användarvillkoren ordentligt, så att du ser den totala kostnaden för ditt lån och vad det faktiskt kommer kosta dig att ansöka om det .

Vad krävs för att ansöka om ett lån från Onea?

Skulle du vilja ansöka om ett lån mellan 500 kronor eller upp till 30 000 kronor från Onea, så behöver du först skapa ett konto hos dem. Du kan enkelt nå din Onea logga in där du sedan kan få en god överblick över ditt lån när det väl blivit beviljat. Du behöver även ha en folkbokföringsadress i Sverige, ha ett svenskt och registrerat mobilnummer samt ett bankkonto och kontot behöver vara i en svensk bank. Onea gör även en kreditkontroll på dig när du ansöker och denna behöver bli godkänd. Sist men inte minst behöver du även vara myndig och inneha ett svenskt personnummer.

Såhär ansöker du om ett lån från Onea

För att ansöka om ett lån från Onea så behöver du inte göra allt för mycket. Hela processen går väldigt smidigt till och du kan smidigt skicka iväg din låneansökan direkt via deras hemsida, antingen från din surfplatta eller mobiltelefon, eller från din webbläsare från datorn. Välj den bästa långivaren när du ansöker om ett lån och se till så att du får ett bra och rättvist avtal mellan dig och Onea. Det kan alltid vara bra att jämföra olika långivare med varandra för att få en bra överblick.

Först så anger du det belopp som du önskar låna från företaget och den återbetalningstid som du vill betala av lånet. Ange lite mer uppgifter om dig själv, såsom bankuppgifter, arbete och liknande information. När du har fyllt i allt så kommer Onea skicka en kreditupplysning på dig för att se hur din ekonomiska situation ser ut, så du har god möjlighet att betala tillbaka de pengar som du lånar. När ditt lån väl blir godkänt, så är din Onea utbetalning väldigt snabb och du har dina lånade pengar på ditt bankkonto bara 15 minuter efter om du är kund hos Nordea! Annars får du pengarna nästa arbetsdag.

Vad händer om jag inte betalar Onea?

Att ansöka om ett lån bör du bara göra om du känner dig säker på att du kan betala, även om det handlar om en mindre summa pengar. SKulle räkningarna inte betalas så kan det skapas ett Onea inkasso på dig som därefter kan skickas till Kronofogden. Betalar du inte sedan så får du en betalningsanmärkning. Det vill man inte, då det kan påverka din ekonomiska situation negativt i framtiden, speciellt om du vill ansöka om lån igen, teckna abonnemang eller skriva lägenhetskontrakt.

Låna pengar från Onea och betala en oväntad avgift

Att låna pengar bör du inte göra spontant, men ibland kan det uppstå saker där du behöver pengar och även snabbt. Har du i dessa fall inget sparkonto eller liknande, så kan snabblån från Onea vara smidiga att ansöka om. Se bara till att du har god möjlighet att betala av de lånade pengarna som du ansöker från företaget. De lån som Onea erbjuder behöver du betala tillbaka inom en 24 månadersperiod som max och minst en månad. Eftersom företaget har ränta på sina lån, så är det alltså bäst att betala av det så snabbt som möjligt. Ju snabbare som du betalar av ditt lån, desto billigare kommer lånet vara för dig i slutändan.

Skulle du ha några frågor om de lån som Onea erbjuder, hur deras sajt fungerar eller om du bara har funderingar – då kan du kontakta någon av deras kundtjänstmedarbetare. De har öppet på vardagar mellan 8 till 17 och stängt på helger. Du kan antingen mejla till dem på info@onea.se eller så kan du ringa på deras telefonnummer 08-121 111 01. Det finns också en FAQ där du kan läsa igenom de vanligaste frågorna som brukar ställas och svaren på dessa frågor.

Sammanfattning om Onea

Onea är ett företag som erbjuder dig riktigt snabba lån och känner du att du behöver få in pengar snabbt, så är detta företaget du bör kika på. Har du god möjlighet att betala tillbaka lånet och följer du upp till deras krav när det gäller kreditupplysningen, så kan du ha dina lånade pengar på ditt bankkonto bara några korta minuter efter det blivit beviljat, eller upp till en bankdag vilket inte alls är lång tid.

När du ska ansöka om ett lån så bör pengarna gå till kostnader som verkligen behöver betalas. Att ansöka om ett lån för att finansiera spel eller nöje bör verkligen undvikas. Det är trots allt pengar som du lånar och dessa pengar ska tillbaka, både de som du har lånat men även de andra kostnader som finns på lånet såsom räntor och faktureringsavgifter. Ta en titt och läs noggrant igenom det avtal som du och Onea har kommit överens över, så att du inte får en obehaglig överraskning när du väl ska börja betala tillbaka ditt lån. Du kan prata med kundtjänsten på Onea för att få direkta svar på dina frågor om du har mer specifika frågor till företaget.