Nanokredit Recension

nanokredit.se

Nu behöver du inte oroa dig över att en oväntad kostnad skulle dyka upp. Alla långivare är här och erbjuder dig möjligheten att snabbt låna pengar när du behöver få in dem snabbt. Nanokredit är ett företag som idag fokuserar på att erbjuda mindre och snabba lån till privatpersoner. Oväntade avgifter kan dyka upp helt plötsligt, har du då inget sparkonto eller pengar för att snabbt kunna betala av dessa avgifter så kan du i så fall ansöka om ett lån från Nanokredit. Tänk dock på att du alltid behöver ha god möjlighet att betala tillbaka dina pengar, så sök aldrig ett lån spontant. Läs vidare här nedanför om just Nanokredit och hur företaget fungerar, vad som krävs av dig för att söka och mer nyttig information.

Idag erbjuder Nanokredit dig lån mellan 2000 kronor och upp till 25 000 kronor. Återbetalningstiden är på en maxperiod på 9 månader. Det är både smidigt och enkelt att ansöka om ett lån från dem, allt du behöver göra är att ange den önskade summa och den återbetalningstid som du önskar h a på lånet. Därefter så får du svar på din ansökan direkt på din skärm. Skulle den bli godkänd innan klockan 14:00 så kommer du ha dina lånade pengar på bankkontot samma dag!

Frågor och svar till Nanokredit

Skulle du ha en fråga om ditt lån eller en fundering till företaget, så kan du i så fall ta en Nanokredit kontakt och du kan nå dem antingen via deras telefonnummer eller så kan du skicka in ett mejl till dem. Du når dem på telefonnumret 08 590 757 00 eller på deras mejladress info@nanokredit.se. Nanokredit har endast öppet på vardagar mellan klockan 08:00 på morgonen till 17:00, så vill du komma i kontakt med dem behöver du hör av dig dessa tider eller så svarar dem när de arbetar igen.

Ska du ansöka om ett lån från Nanokredit så är det alltid bäst att du har koll på vad du faktiskt ansöker om. Det är alltid bäst att ha så mycket information om ditt lån som möjligt innan du bestämmer dig. Läs alltid igenom avtalet noggrant innan du bestämmer dig för att skriva på något och se även till att du faktiskt kommer ha god möjlighet att betala tillbaka lånet. Skulle pengarna inte betala tillbaks så kommer det skickas iväg ett ärende till Inkasso och därefter kan du få en betalningsanmärkning och/eller en skuld hos Kronofogden. Detta kan göra att du får svårt att få lån i framtiden, ansöka om lägenheter, ansluta dig till telefonabonnemang och liknande kontrakt, vilket kommer göra livet lite mer komplicerat. Att ansöka om ett lån bör vara ett långsiktigt beslut.

Ingen kreditupplysning från UC

Skulle du vilja ansöka om ett lån från Nanokredit så kommer företaget inte skicka en kreditupplysning från UC till dig. De använder således istället Bisnode som är ett annat kreditupplysningsföretag. Detta är toppen när det gäller mindre lån, eftersom det inte kommer synas på en UC. När du ansöker om lån, speciellt de som är i lite högre summor, så kommer det nästan alltid skickas en UC på dig. Ju mer låneansökningar du har på din UC, desto lägre kommer din chans att vara för att få ett lån godkänt. Därför är det således alltid bäst att använda sig av företag som inte använder UC när det gäller mindre snabblån som dessa.

Privatlån utan säkerhet

När du ansöker om ett lån från Nanokredit, så är det privatlån utan säkerhet som du ansöker om. Detta betyder att du som låntagare inte behöver lämna någon pant eller säkerhet för att få lånet beviljat. Privatlån med säkerhet erbjuder oftast lägre ränta eftersom man då lämnar en pant, men här behöver du inte göra det. Istället kommer räntan höjas så att företaget får sin säkerhet på så sätt istället. Det är även därför snabblån som dessa bör vara den sista utvägen om du inte kan få in pengar på något annat sätt.

Krav på dig som vill ansöka om ett lån

För att få ett lån beviljat från Nanokredit så behöver du följa deras riktlinjer och krav som de ställer på alla sina kunder. Du behöver vara minst tjugo år gammal för att ansöka om ett lån och du får inte heller vara äldre än 65 år. Du behöver även ha en folkbokföringsadress i Sverige. För att få lån beviljade behöver du ha en taxerad årsinkomst som ligger på minst 50 000 kronor per år före skatt. Du får inte ha några betalningsanmärkningar för att ansöka om ett lån hos Nanokredit och inte heller någon aktiv skuld hos Kronofogden. Du behöver också ha en stabil inkomst och klara av den kreditupplysning som Nanokredit gör på dig.

Sammanfattning om Nanokredit

Nanokredit arbetar med högkostnads krediter, det betyder således att det är en effektiv ränta på 29,5 % eller mer. Detta betyder också att du som långivare betalar en högre ränta jämfört med andra lån, dock så handlar det också om en mindre summa pengar, en kortare återbetalningsperiod, du behöver inte berätta vad du ska använda dina pengar till, du behöver inte lämna någon pant eller säkerhet för lånet och det går sist men inte minst väldigt snabbt för dig att få pengarna!

Det är toppen att vi enkelt och smidigt kan ansöka om ett snabblån om vi behöver få in pengar akut. Nanokredit hjälper med just detta och nu kan vi känna oss säkra på att alltid ha möjlighet att lösa problem om dem skulle uppstå. Ta en titt på de lån som Nanokredit erbjuder och se om det kan vara något för dig. Nanokredit erbjuder dig just nu lån på mellan 2000 kronor och upp till 20 000 kronor, vilket är perfekt om du nu smidigt vill finansiera ett köp eller om du behöver betala av en oväntad avgift. Se till att du väljer en lånesumma som passar dig och din ekonomiska situation bra och försök betala av pengarna så snabbt som möjligt, så kommer det inte alls vara några problem att låna pengar från Nanokredit.