Monetti Recension

Det värsta med en oväntad avgift är att den faktiskt uppstår plötsligt och, oväntat. Ibland kan det vara så att du inte har något sparkonto eller liknande och då kan det bli frustrerande och svårt att betala avgiften eller kostnaden som behöver betalas.

I dessa fall kan du vända dig till företaget Monetti som erbjuder dig privatlån utan säkerhet, så att du snabbt kan få in de pengar som du behöver för att lösa problemet. Hemsidan är enkel och smidig att förstå sig på, du kan dessutom enkelt nå Monetti logga in om det är så att du vill ha koll på ditt nuvarande lån, dina tidigare fakturor och annan nyttig information som du behöver veta om dina lånade pengar.

De Monetti lån som erbjuds idag är privatlån utan säkerhet. Detta betyder att du som lånar pengarna inte behöver berätta vad dem ska gå till och därmed kan du använda dem till exakt vad du vill. Du kan låna upp till 20 000 kronor hos företaget och du behöver inte lämna någon säkerhet. På så sätt kan du finansiera exakt vad du önskar med dina lånade pengar.

Ta kontakt med kundtjänsten hos Monetti

Skulle du ha en fråga till företaget så kan du nå deras kundtjänst när de har öppet. Monetti kundtjänst har öppet på vardagar mellan 08:00 till 18:00. På lördagar och söndagar är det öppet mellan 10:00 till 15:00 och du kan välja att antingen ringa dem eller skicka ett mejl. Du kan också skicka ett fysiskt brev om du så skulle vilja detta. När du tar del av tjänster av detta företag så finns det ingen Monetti kampanjkod som du kan ta del av, dock så är det alltid bra att du iallafall har en bra Monetti kontakt med dem om det är så att du ansökt lån, så att du kan ha koll på din skuld och försöka betala av den så snabbt som möjligt. Läs vidare på en Monetti flashback tråd för att läsa mer om vad andra kunder tycker om företaget.

Två olika lån som du kan ansöka om hos Monetti

Monetti erbjuder idag två olika lån till sina kunder. Det ena lånet är ett flexlån och handlar om ett lån på upp till 20 000 kronor utan någon säkerhet. Detta är som en kredit som du har hos företaget och kan därefter själv bestämma hur mycket av ditt lån som du vill ta ut, när du väl behöver pengar för något. När du tar del av denna så får du en mer flexibel återbetalning, det är dock fortfarande viktigt att du ansöker om ett lån när du känner dig bekväm med räntan och betalningarna, så att det inte skapas en monetti inkasso och så att du hamnar i ekonomiska svårigheter i framtiden. En låneansökan bör alltid vara ett långsiktigt beslut och ingenting som man ansöker om spontant.

Det andra lånet som du kan ansöka om är inte en kredit utan istället ett privatlån. Här kan du låna mellan 2000 kronor och upp till 20 000 kronor utan säkerhet. Du kan själv bestämma om du vill ansöka om lånet från din dator, surfplatta, mobiltelefon, via ett telefonsamtal eller ett SMS. Det betyder att du alltid har möjlighet att låna pengar från Monetti, även om det skulle vara så att du inte har en internetuppkoppling. För att ansöka om lånen som Monetti erbjuder så behöver du identifiera dig med en e-legitimation eller ditt BankID, så att långivaren vet att du är du. Det är även tack vare identifieringen som de kan skicka iväg en kreditupplysning på dig för att se om du har god möjlighet att betala tillbaka lånet.

Vill du låna pengar trots betalningsanmärkning i Sverige så kan du vända dig till Monetti. De erbjuder dig således lån även om du tidigare har haft en betalningsanmärkning, men dock bara om du nu har en god möjlighet att betala tillbaka dina lånade pengar och om din nuvarande ekonomiska situation ser bra ut. Skulle det vara så att du har ett aktivt ärende hos Kronofogden eller en skuld, så kommer ditt lån inte bli beviljat från Monetti.

Få dina pengar snabbt till bankkontot

Det härliga med Monetti utbetalning är att den är så pass snabb! Skulle ditt lån bli beviljat innan klockan ett på vardagar så kommer dina pengar finnas på ditt bankkonto samma dag mellan 15:00 till 17:00. Det kallar vi snabbt! Skulle ansökan bli godkänd efter 13 så kommer du ha pengarna nästkommande bankdag.

Detta betyder att det verkligen handlar om ett snabblån och skulle det vara så att du akut behöver pengar så är detta ett perfekt företag som du kan vända dig till. När man kikar på de kostnader som du behöver betala för att ansöka om ett lån hos Monetti, så ligger de mesta i räntan, uppläggningavgiften, serbiceagfiten och även aviavgiften – dock så är alla dessa avgifter inräknade i priserna. Det är en effektiv ränta och den varierar från person till person. Krediten som du kan ansöka om har en nominell ränta på 39% och du betalar den kredit som du nyttjar.

Sammanfattning Monetti

Monetti är en långivare som erbjuder dig snabblån, så att du kan få in de pengar som du snabbt behöver. Eftersom det handlar om mikrolån eller privatlån utan säkerhet, så betyder det också att du kommer behöva betala lite mer i ränta jämfört med andra privatlån. Dock så kommer det också vara mindre krav på dig som ansöker då det handlar om mindre summor pengar. Du betalar ingen säkerhet hos Monetti utan istället får dem sin säkerhet från räntan som du betalar. Vill du läsa mer om Monetti kan du kika in på deras hemsida och även där se vilka lån de erbjuder, för att då se om det är något för dig. Det är alltid smart att jämföra olika långivare innan du bestämmer dig för att bli kund hos en, så att du hittar de allra bästa erbjudandena för dig och din ekonomiska situation och så att du alltid känner dig bekväm med att betala tillbaka pengarna.