Meddelandelån Recension

Meddelandelån är ett företag som erbjuder dig snabblån, mikron eller snabblån – alla med samma egenskap och funktion. Detta är ett lån som du snabbt kan ansöka om och blir du beviljad så får du dina sparade pengar på ditt bankkonto riktigt snabbt. Behöver du få in snabba pengar så är detta en bra lösning för dig som inte har ett sparkonto eller pengar för oväntade avgifter. Undrar du hur låna pengar utan UC kontroll är det Meddelandelån som du ska vända dig till. Företaget kommer alltid göra en kreditupplysning på dig, dock kommer de istället använda sig av kreditupplysningsföretaget CreditSafe Ab och på så sätt kommer dina låneansökningar inte synas om framtida långivare vill skicka en UC-upplysning.

Du som är kund hos Meddelandelån

Har du ansökt om ett lån hos företaget så kan du i så fall smidigt nå Meddelandelån logga in för att få god information angående ditt lån, hur mycket skuld du har att betala tillbaka, dina föregående fakturor och liknande nyttig information som du kan behöva veta om lånet som du har ansökt om.

När du ansöker om ett lån hos Meddelandelån så kan du välja en summa på minst 1000 kronor och upp till 30 000 kronor. Detta är privatlån utan säkerhet som det handlar om, vilket betyder att du inte behöver berätta vad du ska använda de lånade pengarna till. Du kan således finansiera exakt vad som helst med dina lånade pengar. Tänk bara på att du alltid behöver betala tillbaka dem och låna aldrig pengar om det inte är ett långsiktigt beslut.

Kundtjänsten hos Meddelandelån

Skulle det vara så att du har en fråga om ditt nuvarande lån, eller om du undrar över de lån som företaget erbjuder så kan du ta meddelandelån kontakt och det går att nå dem både via mejl och via deras telefonnummer. Öppettiderna varierar men är öppna på vardagar mellan klockan 08:00 till 21:00 på måndagar och till fredagar. På lördagar har dem öppet mellan 10:00 till klockan 17:00 och på söndagar mellan 13:00 och 16:00. Du kan nå dem på deras telefonnummer som är 020-40 00 03 eller skicka ett mejl till deras mejladress kundtjanst@meddelandelan.se. Det bästa med kundtjänsten hos Meddelandelån är att du även kan nå dem via deras chattfunktion. På så sätt kan du få snabbare svar på dina frågor som du har till långivaren.

Ansök om ett lån och få dina pengar snabb in på kontot

När du ansöker om ett lån, så är det viktigt att veta hur snabbt du får in de lånade pengarna. Skulle du ta del av Meddelandelån utbetalning så kommer du verkligen bli överraskad. Är lånet beviljat så får du pengarna direkt om du är kund hos Nordea eller Handelsbanken! Detta betyder att det verkligen handlar om ett blixtsnabbt lån och en perfekt tjänst för dig som behöver akuta pengar. Skulle det vara så att du har en annan bank så kommer det ta mellan en till två bankdagar innan du har dina lånade pengar på kontot.

Vad är det för slags lån som Meddelandelån erbjuder?

När du ansöker om ett lån hos Meddelandelån så är ett ett privatlån utan säkerhet som du ansöker om. Det finns många namn för dessa lån. Det kan heta blanco lån, SMSlån, snabblån, mikrolån och mycket mer. Detta betyder att du inte behöver lämna någon pant eller säkerhet för att få pengarna. Det betyder också att räntan kommer vara högre jämfört med lån med säkerhet eftersom företagets säkerhet istället ligger i själva räntan.

Ska du ansöka om ett snabblån som detta så är det således bäst att du betalar tillbaka pengarna så snabbt som möjligt. Meddelandelån erbjuder betalningsperioder på mellan minst 30 dagar och 90 dagar samt 1 år och 3 år beroende på vilket belopp som du ansöker om.

Krav för dig som vill ansöka om ett lån hos Meddelandelån

Precis som med alla andra långivare så har även Meddelandelån krav för dig som ansöker hos dem. Skulle du vilja låna mellan 1000 kronor och upp till 10 000 kronor så behöver du vara minst tjugo år gammal, ha en stabil och god ekonomi, ha en svensk folkbokföringsadress, kunna signera med BankID eller e-legitimation, ha ett svenskt bankkonto, en mejladress och även ett svenskt mobilnummer. Du får inte ha en skyddad identitet eller ha någon förvaltare i föräldrabalken.

Vill du låna en lite större summa pengar på minst 11 000 kronor och upp till 30 000 kronor så kommer det ställas lite mer krav på dig. Dessa lån har en återbetalningsperiod på minst ett år och upp till tre år. Även här behöver du vara minst tjugo år gammal, ha en folkbokföringsadress i Sverige, ha ett elektroniskt ID, ett svenskt bankkonto, ett mobilnummer och en mejladress. Ska du ansöka om detta lån så är det en högkostnads kredit som du ansöker om.

Tänk på att du ska känna dig bekväm med att betala tillbaka de pengar som du lånar av företaget. Det är således inte bra att ansöka om ett lån om det skulle vara så att du redan nu känner att du har svårt att betala av det. Ska du låna pengar från en långivare är det alltså alltid bäst att det är de absolut sista utvägen. Meddelandelån erbjuder dig möjligheten att snabbt få in pengarna och betalar du bara av det i god tid och enligt överenskommelse så är det en smidig tjänst som du kan använda dig av.

Sammanfattning om meddelandelån

Letar du efter en långivare som erbjuder dig riktigt snabba lån, ta då en titt på Meddelandelån. Är du kund hos Nordea eller Handelsbanken så har du dina lånade pengar på bankkontot på samma dag – annars tar det bara en till två dagar. Är du i akut behov av pengar så är detta således ett bra företag att använda sig av, se bara till att försöka betala av de så snabbt som möjligt så kommer det inte vara några konstigheter alls. Nu har du möjlighet att finansiera exakt vad du vill när du ansöker om ett lån hos Meddelandelån.