Goodcash Recension

goodcash.se

Att hitta en bra långivare eller bank som erbjuder dig lån trots att du har en betalningsanmärkning kan vara svårt. Men inte nu längre! Ta en titt på Goodcash som är en långivare som just nu erbjuder dig lån på upp till hela 50 000 kronor även om du har en betalningsanmärkning. Idag kan Goodcash hjälpa dig att betala av oväntade avgifter eller andra kostnader som du behöver finansiera.

Du kan välja mellan en lånesumma på minst 5000 kronor och på högst 50 000 kronor. Återbetalningstiden ligger på mellan 1 år och upp till 8 år. När du ansöker om ett lån från Goodcash 24 så kommer du inte behöva betala några uppläggningsavgifter. Du kan dessutom betala av hela lånet tidigare om du skulle vilja göra detta och det finns inte heller några uppstarts avgifter. Räntan varierar men ligger på minst 23.51 % och högst på 25.74 %. Den effektiva räntan ligger på minst 26.22 % och högst på 29.00 %. Allt beror på vad för summa du vill låna och under vilken låneperiod. Ska du ansöka om ett lån är det alltid bäst att du tittar igenom olika erbjudanden så att du hittar det bästa för dig. Här är vår jämförelse så att du kan hitta det bästa lånet.

Krav på dig som ansöker om lån hos Goodcash

För att få ett lån beviljat från Goodcash så behöver du följa deras krav och kriterier. Du behöver vara minst 20 år gammal, vara folkbokförd i Sverige samt ha ett svenskt personnummer. Det kommer skickas iväg en kreditprövning på dig för att se hur god möjlighet du har att betala tillbaka de lånade pengarna. Det är du som ansvarar för att betala tillbaka pengarna och skulle du inte göra detta så kan du få en betalningsanmärkning hos Kronofogden om du inte betalar dina fakturor. Detta kan förhindra dig att få lån godkända i framtiden, att få lägenhetskontrakt ellers skriva på telefonabonnemang.

När du ansöker om ett lån från Goodcash så får du inte heller har fler än 9 betalningsanmärkningar. Dock så godkänner företaget ansökningar om du har en eller flera tidigare betalningsanmärkningar. Goodcash är alltså ett bra företag för dig som har en tidigare betalningsanmärkning men som ändå vill ha möjlighet att låna pengar. För att få lån godkända så behöver du även ha en fast inkomst och en svensk folkbokföringsadress. Du får inte vara äldre än 62 år gammal och du får inte heller ha någon skuldsanering, vara under förvaltarskap eller försatt i konkurs.

Jämför olika långivare och se vilken som är bäst för dig

Idag finns det många långivare. Att läsa igenom en Goodcash flashback tråd kan alltid vara smart så att du får en god överblick över vad andra kunder tycker om långivaren. Ska du ansöka om ett lån så bör det vara ett långsiktigt beslut och inte något som du gör spontant. Det handlar trots allt om din ekonomi och det är något som kan göra så att du känner dig trygg. Skulle det finnas andra sätt att få in pengarna på så bör du först ta del av dessa alternativ. Ett lån bör alltså alltid vara en sista utväg.

Smidigt att ansöka om lån och besked direkt

Det är både smidigt och enkelt att ansöka om ett lån från Goodcash. Allt du behöver göra är att gå in på deras hemsida via din webbläsare från din dator, mobiltelefon eller surfplatta och skicka iväg din ansökan. Du identifierar och signerar dig själv med ditt BankID och sedan får du svar på din låneansökan direkt på din skärm! Har du inte BankID så går det även bra att signera ansökan för hand, dock så kommer din ansökningsprocess ta längre tid jämfört med en online signering.

När du ansökan är beviljad så får du dina lånade pengar på ditt bankkonto inom 2 bankdagar. När det sedan är dags att börja betala tillbaka lånet så kommer månadskostnaden automatiskt dras, så att du slipper ha koll på jobbiga fakturor. Skulle du dessutom vilja betala tillbaka din skuld innan så går detta utmärkt att göra.

Ta kontakt med någon som jobbar på Goodcash

Vill du fråga en fråga till någon som arbetar på Goodcash så kan du ta kontakt med deras kundtjänst. Du kan nå dem på deras telefonnummer 031 – 755 41 00 eller så kan du skicka iväg ett mejl till deras mejladress info@goodcash.se. Du kan även få god information om hur deras lån och hur villkoren ser ut på deras hemsida, där du även hittar svar och frågor som de flesta undrar över när de gäller lånen och kraven på dig som låntagare. När du ansöker om ett lån från Goodcash så är det ett Annuitetslån som du ansöker om, vilket betyder att du kommer betala samma månadskostnad under hela din låneperiod.

När du ansöker om ett lån från Goodcash så kommer de alltid skicka en UC på dig, dock kommer detta inte betyda att din chans för att lånet blir godkänt är lägre för det. Företaget ser nämligen till att göra rättvisa beslut och tittar alltid på din nuvarande och din framtida ekonomiska situation när de kollar på ansökningarna. Dessa eftersom tidigare ekonomiska svårigheter faktiskt inte går att ändra på och det betyder inte att personen i fråga inte har möjlighet att betala av lånet nu. Idag kan du låna en hög summa pengar från Goodcash och betala av både oväntade kostnader, smarta inköp som du behöver göra eller så att du äntligen kunna finansiera den där drömmen som du så länge tänkt på!

Sammanfattning om Goodcash

Detta är ett bra företag att använda sig av om det är så att du behöver få in snabba pengar. Det är dessutom extra förmånligt för de personer som har gamla betalningsanmärkningar men som ändå behöver chansen att låna pengar. Goodcash erbjuder dig idag snabblån som bara tar några korta dagar för dig att få på bankkontot, dessutom kan du själv välja vilken summa som passar dig och som du vill låna. Nu kan du smidigt och enkelt finansiera alla dina kostnader och avgifter, tack vare Goodcash!