Flexlimit Recension

flexlimit

Flexlimit erbjuder dig möjligheten att idag ansöka om en kontokredit på minst 2000 kronor och upp till 20 000 kronor när du ansöker om ett lån hos dem. Alla de lån som de erbjuder idag är kopplade till en kontokredit, oavsett om det är snabblån eller privatlån som du vill ansöka om från dem.. Det har aldrig varit såhär smidigt att låna pengar i dag, det kan vi lova! Ta en titt på Flexlimit så kommer du med stor säkerhet känna dig trygg att alltid ha de där trygga pengarna där, om en oväntad avgift skulle dyka upp helt plötsligt.

Hur fungerar en kontokredit hos Flexlimit?

Skulle du vilja ta del av ett lån hos Flexlimit, så kommer de lånade pengarna att hamna på ett saldo hos företaget. Du kan själv gå in på Flexlimit logga in och där kan du själv ha koll på din kredit, hur mycket pengar som du har kvar av lånet, vad du har att betala och många fler smarta funktioner så att du kan ha en god överblick över ditt lån hos Flexlimit. De utbetalningsperioder som företaget erbjuder är på minst 9 månader och max 12 månader. Kontokrediten fungerar således ungefär på samma sätt som snabblån eller mikrolån brukar göra. Företagets effektiva årsränta ligger på 58,74%.

När du ansöker om ett lån så får du själv bestämma hur stor kreditgräns du vill ha. Du kan välja mellan fem olika alternativ och summorna är antingen 3000 kronor, 5000 kronor, 10 000 kronor, 15 000 kronor eller 20 000 kronor. Ditt kreditsaldo kommer sedan att läggas in på saldos hos Flexlimit och du kan sedan bestämma om du vill ta ut 500 kronor, 1000 kronor, 2500 kronor eller hela summan direkt. När du ansöker om en kredit från Flexlimit så är det ett privatlån utan säkerhet, vilket betyder att dina kreditpengar kan gå till exakt vad du önskar, utan att företaget behöver veta någonting. Nu har du således en smidig chans att finansiera alla dina drömmar, tack vare de smarta krediterna från Flexlimit.

Krav som Flexlimit har på din låneansökan

Att ansöka om ett lån eller en kredit bör vara ett genomtänkt val och du behöver även ha god möjlighet att betala tillbaka pengarna som du lånar. När du ansöker om ett Flexlimit lån så kommer du behöva följa vissa grundläggande krav. Det sätts dock alltid personliga krav när du väl skickat iväg ansökan sedan, beroende på hur din kreditupplysning såg ut.

De grundkrav som Flexlimit har är att du först och främst behöver vara minst 20 år gammal. Du behöver också få in en kontinuerlig inkomst varje månad eller iallafall så att din inkomst är regelbunden. Flexlimit godkänner inte lån till de personer som tidigare har betalningsanmärkningar eller skulder. Utöver dessa grundkraven så behöver du även vara folkbokförd i Sverige.

Ta kontakt med kundtjänsten hos Flexlimit

En fundering eller fråga kan när som helst dyka upp, så då vill du förmodligen ha god möjlighet att kontakta Flexlimit så att du kan få ett bra svar. Först och främst så kan du kika igenom deras FAQ-sektion där du hittar de allra vanligaste frågorna som deras konsumenter undrar över. Skulle du inte hitta ditt svar där så kan du även nå dem på 014 0271 474 eller via deras mejladress kundtjanst@flexlimit.se. Deras öppettider varierar beroende på vardag eller helger. På vardagar kan du nå dem mellan 08:00 till klockan 21:00, på lördagar är dem nåbara mellan 10:00 och 17:00 och på helger mellan 13:00 och 16:00.

Ansök om en kontokredit för att täcka oväntade avgifter

Det är aldrig roligt när en oväntad avgift dyker upp och i många fall så har en del svenskar svårt att ha ett sparkonto. Det kan vara så att månadslönen inte räcker till, eller så är du pensionär eller så studerar du. Oavsett situation så kan du idag smidigt och snabbt ansöka om en kontokredit från Flexlimit. På så sätt har du alltid ditt saldo till hands om olyckan nu skulle vara framme. De pengar som du lånar från företaget kan gå till vilken kostnad, vilket köp eller avgift som helst. Det viktigaste är bara att du betalar tillbaka dina lånade pengar i tid och enligt överenskommet kontrakt med Flexlimit.

Ska du ansöka om en kontokredit så är det viktigt att det är ett genomtänkt beslut. Att ansöka om ett lån spontant är således aldrig en bra idé. Flexlimit erbjuder dig en kontokredit som gör att du äntligen kan pusta ut när det gäller tryggheten med pengar. Att gå runt och vara orolig om en oväntad avgift skulle dyka upp är ingenting som man bör fokusera på. Nu hjälper Flexlimit dig med detta, så du också kan lugna nerverna och njuta av livet ordentligt. Tänk på att det är bäst att ansöka om en kontokredit om det är så att du behöver en mindre summa pengar in snabbt. Vill du finansiera större inköp eller avgifter så är privatlån med säkerhet alltid det bästa valet. Skulle du inte betala tillbaka lånet så kommer det skickas iväg till Inkasso och därefter kan du få en betalningsanmärkning och skuld hos Kronofogden. Detta kan göra så att du får svårt att teckna nya lån, få lägenhetskontrakt och ta del av telefonabonnemang i framtiden och det är givetvis ingenting som du vill råka få på dig. Ansök om ett lån är du verkligen behöver det och när det känns som den sista utvägen. Tänk smart!

Sammanfattning om Flexlimit

Letar du efter en smidig kontokredit som du kan ansöka efter både från din dator eller mobila enhet? Då bör du ta en titt på Flexlimit sajt, som erbjuder dig som privatperson en kontokredit på mellan 3000 kronor och upp till hela 20 000 kronor. Dina lånade pengar ligger kvar i ditt saldo hos företaget, tills du väl behöver använda dem. På så sätt behöver du inte ta ut hela den lånade summan direkt om du inte vill. Att betala av oväntade avgifter eller äntligen ha finansieringen du behöver är nu möjlig och allt tack vare Flexlimit.