Daypay Recension

Nu kan du snabbt och smidigt låna mellan 1000 kronor och upp till 20 000 kronor när du tar en titt på varumärket Daypay. Letar du efter en långivare som inte skickar någon kreditupplysning till UC på dig så är detta de du letat efter. De godkänner nämligen lån på upp till 10 000 kronor utan UC. Daypay är en kredittjänst som grundades 2011 och de följer konsumentverkets riktlinjer och har även givetvis ett tillstånd från Finansinspektionen. Varumärket ägs idag av Ambrion Finans AB.

När du ansöker om ett lån hos Daypay så är det både snabblån eller privatlån utan säkerhet som du kan ansöka om. Du behöver inte berätta vad du ska använda de lånade pengarna till när du ansöker om någon av dessa typerna av lån, vilket är toppen om det är så att en oväntad avgift helt plötsligt skulle dyka upp.

De lån som Daypay erbjuder

Är du sugen på att ansöka om ett Daypay lån så kan du välja mellan två olika typer av lån. Du kan först och främst välja att låna minst 1000 kronor eller upp till 10 000 kronor och då är återbetalningsperioden på mellan 30, 60 eller 90 dagar. När du ansöker dessa lån så kommer det inte skickas en kreditupplysning till UC på dig. Du kan också låna mellan 11 000 kronor och upp till 20 000 kronor och här är återbetalningsperioden på mellan 1, 3 eller 5 år. För att ansöka om ett lån från Daypay så bör du inte ha några betalningsanmärkningar och det är även viktigt att du har en fast inkomst och inte för många andra skulder hos andra. De kan således godkänna en låneansökan om du har en gammal betalningsanmärkning eller andra skulder, men chansen för att ditt lån blir beviljat kommer sänkas rejält.

Kundtjänsten hos Daypay

För att ta kontakt med någon som arbetar på Daypay så kan du nå dem via deras kontaktformulär som då skickar iväg ett mejl till dem. De går även att ringa till långivaren på telefonnumret 08-20 83 00 eller mejla dem direkt till 08-20 83 00. Daypay öppettider är öppen på vardagar mellan 09:00 till klockan 19:00 och helger mellan 11:00 till 18:00. De har även en postadress om du vill skicka ett fysiskt brev eller besöka deras kontor. Ta Daypay kontakt om det är så att du har en fundering eller fråga till varumärket. Du kan också läsa om de vanligaste frågorna som deras kunder har, genom att kika i deras FAQ.

Hur snabbt går det att ansöka om ett lån?

Daypay utbetalning är relativt snabb och det är just därför deras mindre lån är just snabblån. När du väl har fått din ansökan beviljad så kommer du ha dina pengar på ditt bankkonto på bara en timma om det är så att du är kund hos Handelsbanken eller Swedbank. Det kallar vi verkligen snabbt! Är du kund hos en annan bank så betalar de ut pengarna samma dag om din ansökan blev godkänd innan 14:00 på vardagar. Skulle den bli godkänd efter 14:00 så kommer dina pengar bli insatta innan 09:00 nästa vardag. Jämför man med andra långivare så är detta en överlägsen snabbhet. Klicka här för att läsa mer.

Logga in på dina sidor och ha koll på ditt lån

En smidig funktion som Daypay erbjuder sina kunder, är att du har möjlighet att logga in på dina sidor på hemsidan för att ha koll på ditt lån. Här kan du se din faktura och även se vilka fakturor som du redan har betalat. Du kan även se hur mycket kvar du har att betala, ändra dina personliga uppgifter och även se hur utbetalningen ser ut. Daypay logga in är verkligen ett smart sätt för dig att få en bättre överblick över dina lånade pengar.

Vad kostar det att ansöka om ett lån hos Daypay?

När du ansöker om ett lån så kostar det ingenting för dig att skicka iväg själva ansökan. De har dock räntor och andra avgifter på sina lån. Det finns två olika lån som du kan ansöka om hos Daypay och båda har olika avgifter och räntor. Vill du låna mellan 1000 kronor till 10 000 kronor så ligger årsräntan på 39% och den effektiva räntan varierar beroende på belopp. Du behöver också betala en uppläggningsavgift på 300 kronor. Vill du låna 11 000 kronor till 20 000 kronor, så ligger årsräntan på 33% och den effektiva räntan varierar även här beroende på belopp. Uppläggningsavgiften ligger också på 300 kronor på dessa lån.

Såhär ansöker du om ett lån från Daypay

Det är enkelt att ansöka om ett lån från varumärket. Du behöver bara en internetuppkoppling och en enhet. Det kan vara en dator, surfplatta eller mobiltelefon. Logga bara in på deras hemsida via din webbläsare och skicka iväg din ansökan. Du signerar själv med ditt BankID för en säker och smidig bekräftelse på din identitet. Det kommer skickas en kreditupplysning på dig när du gör en ansökan hos Daypay. Ansöker du om mer än 10 000 kronor så skickas det en kreditupplysning till UC – är det en mindre summa så skickas fortfarande en kreditupplysning men då använder Daypay ett annat företag och på så sätt kommer din ansökan inte synas när du ansöker om större lån i framtiden, vilket ökar dina chanser att få lånen beviljade då. När den är ivägskickad så kommer du få ditt besked direkt på skärmen. Blir den godkänd så har du pengarna samma eller nästkommande vardag. Svårare än så är det inte!

Sammanfattning om Daypay

Daypay är en bra långivare för dig som vill ha möjligheten att både låna en mindre summa pengar eller en högre summa. Dessutom så skickas det inte en UC på dig för de mindre lånen och därför kommer dina chanser öka för att få lån i framtiden beviljade. Det är toppen att ta del av Daypay om det är så att du snabbt behöver få in pengar. Se bara till att du har god möjlighet att betala tillbaka ditt lån så kommer att bli toppen.