Creditstar Recension

creditstar.se

Det kan uppstå händelser som gör att du behöver få in pengar snabbt och ibland kanske du inte har sparpengar eller så finns det inte möjlighet att låna pengarna från en vän eller bekant. I dessa fall kan du ansöka om ett korttidslån från Creditstar som idag erbjuder dig snabba lån från 5000 kronor och upp till 50 000 kronor. Creditstar group har varit verksamma sedan 2006 och har sedan dess erbjudit krediter till människor som snabbt behöver lösa ekonomiska svårigheter.

Krav för att få lån beviljade från Creditstar

För att få lån beviljade från företaget så behöver du vara minst 18 år gammal, alltså myndig. Du behöver även ha en årlig inkomst som är fast, ett mobilnummer som är giltig, ett bankkonto, en folkbokföringsadress och du behöver även ha ett ID-kort som är giltigt. Förutom detta så kommer företaget skicka iväg en kreditupplysning på dig och denna behöver bli beviljad för att ditt lån ska bli godkänt.

När du ansöker om ett snabblån från Creditstar, se då till att välja en summa som du känner dig bekväm att låna och som du enkelt kan betala tillbaka. Se till att endast låna pengar när det verkligen är akut och sista utvägen, så att du inte hamnar i någon ekonomisk svårighet tack vare lånet som du ansökte om. Det går att få lån beviljade trots gammal betalningsanmärkning, dock kommer företaget fortfarande kolla på din nuvarande och framtida ekonomiska situation för att se om du faktiskt kan betala tillbaka pengarna som du lånar. Du kan alltid ta kontakt med deras kundtjänst om du vill veta mer angående lån trots betalningsanmärkning.

Såhär ansöker du om ett lån

För att ansöka om ett lån från Creditstar, så behöver du först och främst gå in på deras hemsida via din webbläsare, antingen i din dator eller i din surfplatta och mobiltelefon. När du väl har klickat dig in på hemsidan så skapar du ett konto hos dem och det är detta du gör när du väl skickar iväg ditt lån. Har du redan ett tidigare konto hos Creditstar så behöver du bara fylla i din låneansökan som vanligt, så kommer webbplatsen sedan känna igen dina uppgifter. Du väljer sedan bara det belopp som du önskar låna och sedan den återbetalningsperiod som du har tänkt betala av lånet på. Sedan så skickar du bara in ansökan, vilket tar några korta minuter. Återbetalningstiden får du själv välja och denna ligger på minst 6 månader och upp till maximalt 36 månader, jämför och välj det bästa lånebeloppet och perioden för just dig

Har du inte ansökt om något lån från Creditstar innan, så behöver du även få din identitet bekräftad och även kreditupplysningen genom Creditstar UC beviljad, de använder dock inte UC utan Kredit Bisnode AB. Är du ny kund så tar det lite längre tid jämfört med återkommande kunder, men det går i alla fall mycket snabbare än att ansöka om ett lån från en bank eller ett privatlån.

Kontakta deras kundtjänst om du har frågor

Skulle det vara så att du har någon fråga till Creditstar Sweden AB, så kan du i så fall ta kontakt med deras kundtjänst. Det finns också en helt egen sida för just vanliga frågor och svar, där du snabbt kan få svar på de mest generella frågorna som du kan tänkas ha.

Vill du istället få ett mer detaljerat och personligt svar, så är det bättre att vända sig till deras kundtjänst via deras telefonsupport eller via mejl. Creditstar mejladress är kundtjanst@creditstar.se och dera telefonnummer är 08 525 008 59. Deras öppettider är måndagar till fredagar från 9 till 17 och det är då som dina frågor kommer bli besvarade.

Personlig handläggning av din låneansökan

När du ansöker om ett lån från Creditstar, så kommer de göra en personlig slutsats på det lånebelopp, den återbetalningsperiod och den ränta som du kommer behöva betala för lånet. Skulle det vara så att företaget inte känner att du kommer ha god möjlighet att faktiskt betala tillbaka pengarna, så finns det en stor risk att din låneansökan kommer bli nekad. Se därför till att ange rätt uppgifter när du ansöker och ansök inte om för mycket pengar, om du redan vet att din ekonomiska situation inte är på topp. Det är bättre att du ansöker om ett lån ansvarsfullt, då det ökar dina chanser att få lånet beviljat.

Creditstar erbjuder snabblån eller korta krediter för dig som snabbt behöver få in pengar. Det kan vara så att bilen har gått sönder och du behöver reparera den, men du har inte pengarna där just nu men du vet dock att du nästa månad kommer få lön och därmed råd med reparationen, dock kan det inte vänta. I dessa tillfällen är det perfekt att ansöka om ett lån från Creditstar, så att du kan betala den kostnaden som behöver betalas.

Sammanfattning om Creditstar

Företaget kan idag erbjuda dig riktigt snabba lån och du kan välja att låna minst 500 kronor och upp till 50 000 kronor. Nu kommer du således smidigt kunna ta del av lån från dem och snabbt går det också. Att låna pengar bör vara ett långsiktigt beslut, men ibland kan oväntade kostnader dyka upp och då ska vi skatta oss lyckliga att vi kan ta del av tjänster som dessa. Se bara till att ansöka om ett lån när du verkligen har god förmåga att betala tillbaka och så att du spenderar dina lånade pengar på något som faktiskt du behöver betala.

Hos Creditstar så ansöker du om ett snabblån och du kan välja att betala tillbaka dina lånade pengar på en månad och upp till 24 månader. Ju snabbare som du kommer betala tillbaka ditt lån, desto lägre kommer den totala kostnaden bli för dig. Creditstar är ett bra företag som erbjuder dig snabblån och de gör även en individuell bedömning på din ansökan. Ju bättre och mer stabilt ekonomiskt ställt som du har det, desto större chans är det att du kommer få ditt lån godkänt från Creditstar, men de godkänner även låneansökan för dig som har lägre ekonomi eller som tidigare haft betalningsanmärkning.