Cashbuddy Recension

cashbuddy.se

Cashbuddy är ett låneföretag som idag erbjuder dig att låna pengar mellan 5000 kronor och upp till 25 000 kronor. När du lånar pengar från Cash buddy så är det snabblån som du ansöker om och du behöver betala tillbaka dina lånade pengar på minst 1 och max 5 år. Cashbuddy har ett smart system som gör att du enkelt kan Cashbuddy logga in på dina egna sidor på hemsidan, där du själv kan se hur mycket av ditt lån som du har kvar, om det finns möjlighet för dig att ta en betalningsfri månad eller om det finns möjlighet för dig att höja lånebeloppet. Cashbuddy erbjuder dig många olika smarta och innovativa tjänster när det gäller just snabblån. Cashbuddy ägare är just Cashbuddy AB och är ett konsumentkreditinstitut. Företaget har givetvis tillstånd från Finansinspektionen.

Vad för lån Cashbuddy erbjuder

Ska du ansöka om ett Cash buddy lån så kan du själv välja mellan en summa på minst 5000 kronor och upp till 25 000 kronor. Det är ett privatlån utan säkerhet som de erbjuder, vilket betyder att du själv kan använda pengarna till exakt vad du önskar utan att berätta det för långivaren. Skulle det vara så att du är en återkommande kund hos företaget så kan du höja ditt lån på ett maximalt belopp på upp till 45 000 kronor genom Cashbuddy höja lån. För att få dessa lån godkända så behöver du ha betalat dina 4 senaste fakturor. Letar du efter billiga lån från icke-bank långivare så bör du verkligen ta en titt på deras hemsida redan idag. När man kikar på räntan hos Cashbuddy så har dem en effektiv ränta på 29,4%.

Såhär ansöker du om ett lån hos Cashbuddy

För att ansöka om ett lån från företaget så behöver du inte alls vara orolig över att det är krångligt. Allt du behöver göra är att ange den summa och den återbetalningsperiod som du önskar, sedan signerar du dig med ditt BankID eller din e-legitimation. Skulle du inte ha detta så kan du skriva under förfrågan själv på papper, tänk dock på att din ansökningsprocess kommer ta längre tid då. När du väl har skickat iväg din låneansökan så kommer företaget sedan titta på ansökan och även skicka iväg en kreditupplysning till UC på dig. Skulle din ansökan bli godkänd så kommer du få dina pengar till ditt bankkonto inom två bankdagar.

Krav för att ansöka om ett lån hos Cashbuddy

För att få ett lån godkänt från Cashbuddy så behöver du som privatperson följa en del krav som de ställer på alla sina kunder. Du behöver vara minst 20 år eller fylla 20 under samma kalenderår som du ansöker om lånet. Du får inte heller ha något aktivt ärende eller skuld hos Kronofogden, dock så kan det vara okej om du har en gammal betalningsanmärkning som har blivit betald. Cashbuddy ser således till att kika på din nuvarande ekonomiska situation istället för tidigare händelser. För att få ett lån godkänt så behöver du även ha en deklarerad inkomst. Det kan vara från en arbetstjänst, från pension, a-kassa eller från en näringsverksamhet. Du behöver också ha en svensk folkbokföringsadress samt ett svenskt personnummer. Du kommer dessvärre inte få ett lån godkänd om du står under förvaltarskap, om du har en skuldsanering eller om du har är försatt i någon slags konkurs. För att se vad andra kunder tycker om företaget så kan du läsa om dem via en Cashbuddy flashback tråd för att få en djupare inblick.

Ta kontakt med Cashbuddy Kundtjänst

Frågor eller funderingar kanske kan uppstå och i så fall kan du ta kontakt med företagets kundtjänst för att få svar på alla dina frågor. Det kan handla om de lån som de ebjuder eller frågor om ditt nuvarande lån. Du når dem på telefonnumret 0340-62 77 40 på vardagar mellan klockan 09:00 till klockan 12:30 eller så kan du mejla dem på info@cashbuddy.se och där brukar du få svar inom en 48-timmars period. Du kan också läsa om de vanligaste frågorna och svaren i deras FAQ. Det går således relativt snabbt att få sin Cashbuddy kontakt när man väl behöver svar på sina frågor.

Ansök om ett lån på upp till 25 000 kronor

När du lånar pengar från Cashbuddy så behöver du inte berätta för dem vad du ska använda pengarna till. Detta eftersom de erbjuder privatlån utan säkerhet. Dessa lån brukar således ha en högre ränta jämfört med lån med säkerhet, dock så har du som låntagare mycket friare händer när det gäller köpet. Känner du alltså att du verkligen behöver en semester, behöver du renovera något där hemma, vill du investera i något som du länge velat ta tag i – eller oavsett vad du nu vill ha pengarna och finansieringen till, så går detta utmärkt med Cashbuddy! Se bara till att betala tillbaka alla pengar enligt kontraktet så kommer allt gå toppen.

När du lånar pengar så bör det vara ett långsiktigt beslut, så att du inte ansöker om ett lån spontant. Det handlar trots allt om dina egna pengar och din ekonomiska situation, något som också är en del som gör så att många människor känner sig trygga. Låt inte ett lån förstöra din balans och din ekonomi, så ansök bara om ett privatlån utan säkerhet om du med god säkerhet vet att du har möjlighet att betala tillbaka pengarna.

Sammanfattning om Cashbuddy

Letar du efter ett snabbt och smidigt sätt att låna pengar på så har du kommit rätt. Hos Cashbuddy kan du ansöka om ett lån på minst 5000 kronor och upp till 25 000 kronor och det går dessutom utmärkt att ansöka även om du sitter från en dator, mobiltelefon eller surfplatta. Med Cashbuddy har du nu möjlighet att snabbt låna pengar, var du än befinner dig. Dessutom är det smidigt och enkelt att ansöka och blir din låneansökan godkänd så har du dina lånade pengar på bankkontot bara 2 bankdagar efter. Ta en titt och se om företaget kan erbjuda dig den finansiering som just du söker.