Bank Norwegian Recension

banknorwegian.se

Här har vi en av de största bankerna som svenska privatpersoner vänder sig till, så det är inte konstigt att vi kan hitta lån hos Bank Norwegian och detta är en långivare som erbjuder dig blancolån, eller privatlån utan säkerhet som ligger på mellan 5000 kronor och upp till hela 600 000 kronor. Du får själv välja återbetalningstid på ditt lån och en låneansökan tar bara några snabba minuter att skicka iväg.

Låna mellan 5000 kr och upp till 600 000 kr

När du ansöker om ett bank norwegian lån så är detta privatlån utan säkerhet. Dessa kan också heta mikrolån, blancolån eller liknande namn. Så, vad är mikrolån? Ett mikrolån handlar om ett lån för dig som behöver få in pengar snabbt och du kan själv välja en återbetalningstid på mellan ett år och femton år.

När du ansöker om ett lån från Bank Norwegian så behöver du inte berätta för banken vad du ska använda pengarna till, då det handlar om ett privatlån utan säkerhet. På så sätt kan du använda pengarna till vilken finansiering som du vill, oavsett om det handlar om en renovering, en semesterresa, en ny bil eller till och med en bostad! Allt är möjligt och pengarna är i dina händer när det väl har blivit godkänt.

Fördelar med att ansöka om ett privatlån

Det finns en del fördelar med att ansöka om ett blancolån från Bank Norwegian. Det kan finnas de tillfällen då du behöver få in pengar snabbt och i dessa lägen kanske du i så fall vänder dig till smslån. Dock är dessa väldigt dyra i längden, har du möjlighet att betala av ett smslån snabbt så kan du i så fall ansöka om ett sådant, men i många fall så är ett privatlån ett smartare val och kommer bli billigare för dig i slutändan, även om det handlar om en lite längre återbetalningstid. När du ansöker om ett lån så är Bank Norwegian överföringstid väldigt snabb och kan nästan jämföra sig med smslån, du har således dina lånade pengar på ditt bankkonto på bara en till tre bankdagar.

Vad krävs för att ansöka om ett lån

Bank Norwegian Sweden är ett välkänt företag och en välkänd bank, därför har de således lite högre krav på dig som ansöker jämfört med till exempel de företag som erbjuder smslån. För att få ett lån beviljat från banken så behöver du vara minst 23 år eller äldre, du får inte heller ha några betalningsanmärkningar alls.

Skulle det vara så att du har en betalningsanmärkning så får du dessvärre vända dig till något annat företag som erbjuder lån. Ta en titt på andra företag som istället erbjuder lån som då erbjuder gamla betalningsanmärkningar. Bank Norwegian erbjuder större lån och vill således vara säkra på att betalningarna sker utan problem alls.

Vad händer om jag inte kan betala tillbaka lånet?

Skulle du få problem med betalningen så bör du först och främst ta en Bank Norwegian kontakt, så att du kan prata med företaget om ditt problem och din situation. Skulle du inte betala dina räkningar så kommer en Bank Norwegian inkasso att skickas, vilket kan göra det jobbigt för dig när man tittar på din ekonomiska situation. Inkassokrav kan därefter skickas vidare till Kronofogden och har du ett ärende eller en skuld hos dem, så finns det en stor risk för en betalningsanmärkning. En betalningsanmärkning kommer göra det svårt för dig att teckna nya abonnemang i framtiden, ansöka om lägenheter eller få nya lån när du verkligen behöver ansöka om ett lån. Därför är det viktigt att faktiskt ansöka om ett lån som känns bra för dig och som du kommer ha god möjlighet att betala tillbaka.

Hur fungerar min låneansökan hos långivaren?

Det är enkelt att skicka iväg en ansökan för att få ett lån från Bank Norwegian. Först och främst så får du ange dina uppgifter innan du väl skickar iväg låneansökan. Du kan smidigt identifiera dig med ditt BankID och på så sätt får banken tillgång till dina personliga uppgifter, så att de kan bekräfta att du är du. Får du lånet godkänt, så har du dina lånade pengar på bankkontot bara några korta bankdagar efteråt. Det kan ta upp till tre bankdagar som max, men det är trots att väldigt snabbt jämfört med de stora belopp som du har möjlighet att låna från banken. På Bank Norwegian login så kan du få en bra överblick över ditt lån, dina fakturor och hur mycket du har kvar att betala tills det är avbetalt.

Vad mer erbjuder Bank Norwegian?

Förutom lån så kan du också ansöka om kreditkort från banken. Bank Norwegian erbjuder även sparkonton om du vill ha ett smart investeringskonto så att du kan öka dina sparpengar när tiden går. För att veta mer vad banken erbjuder, så kan du alltid läsa ett Bank Norwegian omdöme, så att du kan läsa mer om vad andra kunder tycker om företaget.

Letar du efter ett kreditkort så kan du således vända dig till Bank Norwegian, då de erbjuder ett kreditkort med en gräns på 100 000 kronor. Dessutom så är detta kort bra för dig som ofta reser utomlands. Kreditkortet erbjuder dig 45 räntefria dagar och du behöver dessutom inte ens betala någon årsavgift om du är ny kund när du ansöker om kortet.

Frågor? Kontakta Bank Norwegian kundtjänst

Skulle du ha några frågor till banken, oavsett om det handlar om ditt lån som du ska ansöka om – eller om det är om själva hemsidan eller kreditkorten, ta då och kontakta banken på deras kundtjänst. De har öppet mellan måndag till fredag från 10:00 till 16:00. Banken har stängt på lördagar och söndagar.

Bank Norwegian är en bra bank som erbjuder dig både kreditkort, ett effektivt sparkonto och givetvis deras privatlån. Letar du efter en bra bank med förmånliga räntor, ta då en titt på denna banken. Du kan välja att låna mellan 5000 kronor men även upp till hela 600 000 kronor – detta betyder att Bank Norwegian erbjuder dig en god finansiering som ger dig möjlighet att lösa många olika kostnader.